Vilka är Bravomedia?

Ett högpresterande, serviceinriktat och kreativt gäng med förmåga att skapa snygga, fungerande och genomtänkta lösningar. Det är vad ni hittar om ni besöker oss på vårt fina kontor i Falköping, mitt i den Skaraborgska myllan.

Vi är en byrå som har hög teknisk kompetens och ett öga för bra design. Vi skapar en stor bredd av webbaserade lösningar som är lättanvända och konverterar. Det har gjort att vi har många nöjda kunder som vi jobbat tillsammans med i många år.

Design, Utveckling och Rådgivning

Vi behärskar det mesta när det gäller utveckling av webblösningar. E-handel, webbapplikationer, integrationer, sökmotoroptimering och marknadsföring. Vi hjälper dig hitta rätt plattform, gränssnitt, mätverktyg och metoder för att skapa en så lättanvänd, lockande och mätbar lösning som möjligt. Läs mer om våra tjänster.

Produkter och verktyg

Vi har en hel rad med produkter och verktyg i vår arsenal. Dessa använder vi oss av när vi sätter ihop bästa möjliga lösning för dig. Vi jobbar mycket med WordPress och Pimcore och Googles verktyg för analys och optimering. Vi är dessutom återförsäljare för en rad användbara verktyg och leverantörer som t.ex. Loopia, Zendesk, Google GSuite och City Cloud. Läs mer om produkter som vi använder och erbjuder här.

Nöjda kunder

Vi älskar nöjda kunder och gör det mesta för att skapa goda relationer med våra kunder. Vi vill att det ska vara lätt att arbeta med oss. Därför använder vi en digital projektplattform där vi samarbetar med våra kunder och ger full transparens om läget. Några av våra mer namnkunniga kunder som vi arbetat med länge är Borga Group, Weland Stål, Billinge Energi, Wexman och Automotive Components Floby.

Vi gör bra affärer. En bra affär gör vi om både vi och våra kunder har en långsiktig och god relation.

Välkomna till oss!

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.