Tjänster

Vi är inte jättemånga som jobbar här på Bravomedia, men tack vare den bredd som var och en av våra anställda besitter så kan vi leverera fantastiska resultat inom en imponerande mängd av kompetensområden. Vi kan med gott samvete kalla oss en helhetsleverantör när det gäller utveckling av webbapplikationer och e-handelsplatser. I tillägg till det kan vi göra en rad kringtjänster vilket gör att vi mer eller mindre kan fungera som en inhouse reklam- och webbbyrå för alla små- och medelstora företag.

Här är några av de olika typer av uppdrag som vi kan hjälpa er med.

 

Digital konverteringsanalys

Vi har tagit fram en process som har som främsta syfte att vi verkligen ska få lära känna våra kunder. I en fyrstegs-process jobbar vi tätt tillsammans mer er för att få koll på ert nuläge och var ni vill komma, ert framtida önskvärda läge.

Processen leder oss fram till överlämnandet av en rapport och en åtgärdsplan med särskilt fokus på de lågt hängande frukter som ni kan plocka för att snabbt påbörja en modernisering av er verksamhet. Därefter tror vi att många av våra övriga tjänster kommer att vara viktiga, särskilt när de görs baserade på detta omfattande analysarbete. Läs vårt kompletta erbjudande här.

 

Webbutveckling

Vi har riktigt duktiga webbutvecklare på Bravomedia, det har alltid varit väldigt viktigt för oss. Alla våra utvecklare är s.k. fullstack-utvecklare vilket innebär att dom jobbar med både baksidan (backend) och framsidan (frontend) av de webbapplikationer vi utvecklar. Vi använder oss av tekniker och programmeringsspråk som PHP, HTML, CSS, SASS, JavaScript, React och mycket annat för att skapa lättanvända applikationer med hög prestanda.

 

Digital Design

Om en designer kan vara ”fullstack” så är våra det. Förutom att vara experter på UX/UI-arbetet där vi lägger grunden för våra lättanvända applikationer så gör våra designers även trycksaker, profilarbete och logotyper, animationer och video och till och med en del enklare utvecklingsjobb. Det innebär att du får designers som vet vad som krävs, och som kan snacka både kundernas och utvecklarnas språk.

 

E-handel

Eftersom vi är experter på konvertering så är e-handel ett område där vi gör ett utmärkt arbete. Så många moment när det gäller e-handel är mätbara och möjliga att optimera. Det har gjort att vi skaffat oss stor erfarenhet av vad som funkar och hur man snabbt leder besökarna till produkterna som dom letar efter och som dom kanske inte visste att dom behövde. En snabb, rolig och informativ kundupplevelse är vad vi erbjuder och WooCommerce och Pimcore är några av redskapen vi använder. Det enda du behöver göra för att ta del av kraften i vår erfarenhet och våra verktyg är att kontakta oss.

 

Marknadsföring

Våra kunskaper inom formgivning, analys och uppföljning har lett till att vi kunnat skapat många framgångsrika marknadsföringskampanjer. Vi kan kombinera kampanjer i tryck, digitalt samt olika former av fysiska (DR) och digitala (SMS och Nyhetsbrev) utskick. Med hjälp av Google Analytics lyckas vi alltid se vad som fungerar vilket leder till att varje ny kampanj presterar bättre än den föregående. Vi har fullt fokus på SEO och marknadsföring via sökmotorer, och om vi inte skulle räcka till så har vi samarbeten med några riktiga specialister.

 

Infrastruktur och Drift

För att verkligen kunna se oss som en helhetsleverantör så måste vi självklart kunna hjälpa er att driftsätta er webblösning. Kraven när det gäller drift är ofta väldigt olika från kund till kund, och vi kan hjälpa dig att hitta det som passar dig. Ibland är det ett enkelt webbhotell, ibland en molnbaserad och lastbalanserad lösning med CDN. Oftast är det en delad plats på en av våra egna servrar som är optimerade för drift av WordPress och vår egna plattform Bravoadmin.

 

Strategi och projekthantering

En sak som ni kommer att märka när ni är kund hos oss är att vi har koll på läget. Vi vet vilka möjliga lösningar som finns som kan passa för er och vi har alltid koll på hur vi ligger till i pågående projekt tack vare vårt verktyg Teamwork som är en arbetsyta där alla våra medarbetare samarbetar direkt med dig.

 

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.