Billinge Energi

Billinge Energi lyser upp hela regionen. I kraft av att vara en lokal leverantör av energi erbjuder man prisvärda elavtal med elproduktion från förnybara källor.

Samtidigt stöttar man det lokala föreningslivet och samarbetar i stor utsträckning med lokala leverantörer. Där kom vi in i bilden redan 2008 och under de senaste åren så har samarbetet intensifierats allt mer i samband med att Billinges moderna ledning sett de stora fördelarna som en webbaserad kontaktyta kan erbjuda. Billinges webbplats utgör nu ett otroligt smidigt och säkert redskap för att teckna, flytta och förnya elavtal. Dessutom kan föreningar enkelt ansluta sig och erbjuda sina medlemmar unika möjligheter att stötta sina föreningar samtidigt som de tecknar ett av marknadens mest prisvärda elavtal.

I Billinges koncern ingår även 7H Kraft och Herrljunga Kraft där vi på ett smart sätt skapat helt egna upplevelser baserat på samma plattform som Billinge Energi. Alla nya häftiga funktioner fungerar utan problem på koncernens alla webbplatser.

En stor del av Billinges funktionalitet är avtalsbyggaren där nya kunder kan teckna elavtal och befintliga kan hantera och förändra sina befintliga avtal. Autentisering och signering sker snabbt och effektivt med hjälp av Bank ID.

Som för så många andra av våra kunder så har en konfigurator varit ett vinnande koncept. I Billinges fall handlar det om en solcellskalkylator som dels hjälper Billinge själva med att skapa försäljningsmöjligheter när det gäller solenergi men Billinge erbjuder dessutom kalkylatorn som en s.k. whitelabel till andra i branschen vilket gjort verktyget till en lönsam investering på många sätt.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.