Weland Stål

Allt det där tråkiga, säkra och smarta du ser på taken i din omgivning försöker Weland Stål göra roligt. Weland Stål är nämligen en ledande leverantör av produkter för taksäkerhet och utrymning. Med vår hjälp så siktar man på att ta täten även när det gäller infästningar för solcellspaneler.

Eftersom det är lite av våran specialitet att bygga användarvänliga konfiguratorer så sträckte Weland ut en hand till oss 2019. Målet var tydligt: vi skulle bygga marknadens sexigaste konfigurator för infästningar till solcellspaneler. Ungefär ett år senare så var det lätt att konstatera att vi lyckats. En tvådelad lösning bestående av ett snabbt och användarvänligt ritverktyg och ett väldigt kraftfullt API gör att Welands kunder snabbt och enkelt kan rita upp sina lösningar förvissade om att det färdig resultatet kommer att hålla för snö- och vindlast, slitage m.m. på just den geografiska plats där den slutliga monteringen kommer att ske. Allt snyggt integrerat med företagets existerande e-handelslösning där du redan kan handla ur företagets hela övriga sortiment.

Det API som utvecklats möjliggör licensiering av beräkningslösningen som en separat produkt som kan erbjudas som en tjänst till företagets samarbetspartners, även när dom inte beställer produkter i Welands webbshop. Ett bra exempel på en smart teknisk lösning som ger ytterligare affärsmöjligheter.

Plattformen vi skapat gör det även möjligt att bygga nya konfiguratorer för många andra av Welands produkter och vi hoppas att vårt fina samarbete hittills ska leda oss till nya gemensamma framgångar på dessa områden.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.