Borga

Borga Group är en av landets främsta leverantörer av stålhallar och plåt- och byggprodukter. Sedan 1973 har dom hjälpt svenska lantbrukare och industrier att bygga säkra och rymliga hallar. Idag omfattar verksamheten en stor mängd olika produkter på temat med representation i 12 olika länder.

Den flerspråkiga webblösningen som vidareutvecklas av Bravomedia är baserad på WordPress och vårt löpande arbete med Borga omfattar såväl UX och UI-design som utveckling, SEO, strategiska frågor och affärsutveckling. Vi har tillsammans med Borga skapat en stor samling av verktyg och funktioner på webbplatsen som fångar upp kunder och leder dom rätt in i en process som är snabb, effektiv och säkerställer att kunden får exakt den produkt eller lösning som behövs.

Borga har under samarbetet sett en otroligt stor ökning i antalet affärsmöjligheter som webbplatsen genererar, och vi vågar lova att webbplatsens hastighet placerar företaget som ohotad etta i branschen, för man kan väl inte ha bättre än bästa möjliga hastighet?

Se en film från av Borgas nöjda kunder som så många andra inlett sin resa på webbplatsen

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.