Våra tjänster


Vi på Bravomedia har en stor bredd och kompetens. Vi kan leverera det mesta när det gäller design och produktion av profilarbeten, webblösningar och e-handelsplatser. Vi kan även bidra med expertis inom förprojektering, projektledning och andra IT-relaterade tjänster. Nedan är ett axplock av vad vi jobbar med till vardags.

Design
Bravomedia jobbar med design. Framförallt sysslar vi med digital design men vi har även erfarenhet av trycksaksproduktion och design av produktförpackningar m.m. Vi tar oss an hela processen med målgruppsanalys, workshops, användartester samt skiss- och slut-produktion.
 
Profilarbete
Bravomedia hanterar såväl trycksaker som digital produktion. Därför är vi en mycket stark partner när det gäller att hitta en profil för er som fungerar bra i alla sammanhang. Vi jobbar med målgruppsanalyser och arbetar tätt med kunden för att ta fram en attraktiv profil - dokumenterad i en tydlig profilmanualer.
 
Webbproduktion
Visitkort på nätet, informationsportaler, e-handelssystem och spel - tack vare publiceringsplattformarna Bravoadmin och Wordpress känner vi att vi klarar av vad som helst. Vi ser dessutom till att våra kunder drar största möjliga affärsmässiga nytta av sin närvaro på Internet, med en sund och kostnadseffektiv satsning. Det finns många sätt att använda webben som ett värdefullt verktyg i den dagliga verksamheten.
 
Marknadsföring
Vi hjälper dig anpassa sin marknadsföring via Internet. Vi kan hjälpa dig dra nytta av ett flertal verktyg som var för sig kan ge dig stora fördelar, men i kombination kan ge dig en väldigt stor genomslagskraft på nätet:
 • Nyhetsbrev
  Med nyhetsbrev skapar du en kanal till en mängd användare som efterfrågat information från er. Nyhetsbrev ger dig unika möjligheter att anpassa dina nyhetsbrev eftersom du vet så mycket mer om dina mottagare än vid traditionell marknadsföring. Det ger dig dessutom unika möjligheter att mäta resultatet av din marknadsföring.
 • Sociala medier
  Kommunicera med dom som gillar er. Via sociala medier har ni en unik möjlighet att nå ut till de som gjort klart för er att de är intresserade av vad ni håller på med. Vi kan hjälpa er att utforma era sidor på sociala medier, samt skriva statusuppdateringar och anordna sociala medie - kampanjer.
 • Sökmotoroptimering
  Den billigaste och mest effektiva marknadsföring på nätet går via sökmotorerna. Genom att ligga på topp 10 i sökmotorernas resultat så vet ni att ni är i blickfånget för era potentiella kunder eller andra intressenter. Vi hjälper er att optimera era sidor - något som på längre sikt ger er en mycket kostnadseffektiv marknadsföring, som är mätbar i kronor och ören.
 • Google AdWords / onlineannonsering
  Det man inte kan uppnå via traditionell sökmotoroptimering kompletterar man lämpligen med Google AdWords. Vi kan hjälpa er att skapa Google AdWords - kampanjer för såväl sökresultat som display-nätverk (grafiska annonser / banners) och Youtube. Vi hjälper er sätta upp spårning och återrapportering för att möjliggöra optimering av er annonsering så att ni alltid annonserar med bra avkastning på er investering. Vi hjälper er även med annonsering via sociala medier.
 • Spel, kampanjer etc.
  Vill ni krydda er webbplats med en rolig julaktivitet eller satsa på riktad och koordinerad kampanj så har vi idéerna och lösningarna. Vi har stor förståelse och kunskap för vad som gör en bra kampanj på nätet och vi kan lösa hela produktionen med spel, animationer och bakomliggande teknik.
Upphandling, ledning och styrning av IT-projekt
Införande av informationsteknik leder ofta till en omfattande – och många gånger avgörande – förändring av viktiga funktioner i en organisation.

Budgetöverskridningar, förseningar och dålig kvalitet är vanliga effekter av misskött projektledning. En fast och professionell projektstyrning är avgörande för att lyckas med införandet av ny informationsteknik. Bravomedia kan hjälpa till med att etablera en lämplig projektorganisation och att delta i IT-projekt med projektledare, delprojektledare eller utvecklare. 

Vi hjälper er med kravformulering och kravhantering och ser till att vidta korrekta åtgärder och projektfaser beroende på projektets storlek.