Wexman


Tack vare egen design och produktion kan Wexman erbjuda marknadens mest prisvärda arbetskläder, helt utan mellanhänder!

Allt från produktutveckling, design och tillverkning till lagerhållning och marknadsföring görs helt i Wexmans egen regi. Försäljningen sker sedan direkt till dig som kund med hjälp av Wexmans responsiva webbshop utan några fördyrande mellanhänder. 

Med hjälp av våra smidiga verktyg sätter Wexman enkelt ihop färdiga produktpaket med allt som skogsentreprenören, vägarbetaren, hantverkaren eller hemmafixaren behöver. Till och med barnen har en egen produktlinje. Kunden väljer sedan alla storlekar som önskas i paketet.

Wexman som tidigare bedrivit försäljning primärt via katalog och/eller telefon har sett ett stort uppsving när det gäller antal nya kunder och antal ordrar. En positiv effekt är också att en större del av sortimentet säljs via webbshopen tack vare enkel navigering, rekommendationer och bra sökmöjligheter - även produkter som företagets säljare inte normalt lyfter fram.

Wexmans webbshop finns även i en finsk version där finska kunder kan handla ur samma sortiment med i sin lokala valuta och på sitt egna språk.

Besök webbplatsen:
www.wexman.se
www.wexman.fi