Wexman – Bravoadmin e-handel

Sveriges bästa butik för yrkeskläder till hantverkare?

Wexman tillverkar arbetskläder, profilkläder och varselkläder av högsta kvalitet för professionellt bruk. Samma krav ställer man på webbshopen som tillgängliggör hela företagets sortiment till hantverkare på språng.

Wexman har en unik position i branschen idag på grund av den egna tillverkningen och de produktpaket som man erbjuder till framförallt hantverkare samt väg- och skogsarbetare. Med ett väldigt lättanvänt verktyg i webbshopen skäddarsyr kunderna sina paket som består av en grunduppsättning kläder för säsongen samt ett antal olika alternativ som kunden själv väljer för att fylla sina behov.

Shopen har en robust framtoning som går hem hos målgruppen men de viktigaste funktionerna är luftiga och tydliga eftersom många beställningar görs via mobilen av hantverkare på språng.

Sverige står för lejonparten av Wexmans omsättning, men med hjälp av webbshopen ser man en god tillväxt även i Finland där behovet av högkvalitativa arbetskläder är stort. Wexman har även lyckats upphandla ett flertal ramavtal med större företag som använder skräddarsydda undersidor med ett urval av profilerade produkter till avtalade priser. Wexman använder webbshopen som en viktig motor när det gäller att expandera företagets kundkrets.

I tillägg till en lättanvänd navigation finns en blixtrande snabb sökmotor som presenterar produkter och kategorier som motsvarar sökbegreppet och uppdateras vid varje knapptryckning.

Betalningar sköts med Swedbank Pay vilket innebär att Wexman kan ta betalt med Kort, Swish och internetbank.

Med integration mot företagets ekonomisystem har Wexman fått en lösning som helt enkelt bara funkar.

 

Wexman.se
Wexman.fi

Teamet

    Design —
  • Marcus Hermansson
    Utveckling —
  • Fredrik Johansson
  • Daniel Croona

Kontakt / Projektledning

Profilbild Marcus Hermansson marcus@bravomedia.se 0515-69 04 03
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.