A Lot Decoration – Bravoadmin e-handel

Ny e-handel med smarta funktioner

Den relativt unga grossisten inom present- och blomsterprodukter har skapat sig en framstående roll på den svenska marknaden med hjälp av framgångsrik e-handel.

A Lot Decorations erbjuder florister och dekoratörer ett stort urval av naturliga dekorationer, samt små fina detaljer som hjärtan & blommor i varierande materialslag. Mycket av sortimentet är säsongsbetonat och av unik egen design. Webbshopen som står direkt integrerad med företagets affärssystem gör det väldigt lätt för företaget att exponera hela sitt sortiment via webbshopen. Det har även avsevärt underlättat försäljningen av varor som inte har säsong just för tillfället.

I vår senast uppdatering har vi utvecklat sidan med ytterligare smarta funktioner, däribland handel med hjälp av streckkods-läsare och automatisk nedladdning av högupplösta produktbilder vid beställning. En kraftfull sök- och filtreringsfunktion baserad på Sphinx

Webbshopens design är fortsatt responsiv, och anpassar sig efter enheten som används för att besöka sidan. Detta har starkt bidragit till ökad användning och försäljning, eftersom många av floristerna och dekoratörerna använder sig av smartphones och surfplattor för att under arbetstid lägga varor i sin kundvagn och sedan lägga sina beställningar via datorn när man har tid på sig att gå igenom hela sin beställning.

Över en treårsperiod har e-handels förbättrade gränssnitt och funktioner bidragit till mer än en fördubbling av omsättningen och en ökning av det genomsnittliga ordervärdet med nästan 40%. En stor framgång som vi uppnått tillsammans och som bäddar för kommande förbättringar när det gäller framförallt kundservice.

Webbplats

Teamet

    Design —
  • Marcus Hermansson
    Utveckling —
  • Fredrik Johansson

Kontakt / Projektledning

Profilbild Daniel Croona daniel@bravomedia.se 0515-69 04 02
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.