Egendomsmäklarna


Med en modern webbplats kopplad mot branschens mäklarsystem Capitex presenterar Egendomsmäklarna sina objekt snyggt på såväl smartphones, surfplattor, datorer och i tryck.

Egendomsmäklarna är en av landets mindre kända mäklarkedjor. Med fokus på försäljning av gårdar och annan större egendom så flashar dom sällan förbi på Hemnet eller andra tjänster som förmedlar svenska bostäder men försäljningen av större objekt ställer stora krav.

Det är viktigt att presentera sina objekt på ett så bra och tillgängligt sätt som möjligt. Med vår integration mot Capitex säkerställer Egendomsmäklarna att informationen på webbplatsen ständigt är aktuell, och att de inte behöver oroa sig för att uppdatera samma information på flera ställen.

Med vårt verktyg för produktion av trycksaker kan Egendomsmäklarna själva skapa snygga presentationer för tryck eller utskrift att lämna ut i samband med visnignar eller liknande.

Egendomsmäklarna kan ägna sig åt att ge sina kunder mesta tänkbara uppmärksamhet, webben tar Bravomedia och Bravoadmin hand om!

Besök webbplatsen:
www.egendomsmaklarna.se