Axevalla Travbana


Sveriges bästa travbana - på webben. Det är Axevallas ambitioner med den helrenovering som gjordes av webbsidan under 2013. Med livedata från ATG, egen webbtv- och radioproduktion samt gediget redaktionellt arbete tycker vi att dom uppnått det målet.

Axevalla har förstått att för att locka besökare till sin travbana så är det viktigt att ständigt jobba med bra redaktionellt material i form av nyheter, tips och inslag i form av radio och webbtv. Att locka besökare till travbanan börjar nämligen på webbplatsen, där besökarna kan ta del av informationen och samtidigt lockas av Axevallas många erbjudanden om bra och prisvärda upplevelser i samband med tävlingsdagarna.

Det ger också möjlighet att få besökarna att förstå att på Axevalla finns så mycket intressant utöver tävlingarna, i form av westernridning, travskola, hästägande och mycket annat.

Några av de stora satsningarna på Axevallas webbplats som vi vill lyfta fram är:

Webb-TV
Axevalla producerar egen Webb-TV i form av studioklipp med tips och nyheter samt klipp från tävlingsdagarna där man kan se loppen inklusive segerintervjuer. Allt snyggt producerat och presenterat på webbplatsen, på startsidan, i webbtv-sektionen och på resultatsidorna.ATG-integration
Via en integration med ATG's informationstjänst erbjuds senaste informationen i form av startlistor och resultat automatiskt.

Informativ själv-underhållande startsida
Axevallas startsida erbjuder en snabb och smidig väg djupare in bland det rika innehåll som sajten kan erbjuda. Startsidan sköter sig dessutom mycket på egen hand med automatisk publicering av nyheter från ATG's informationstjänst Kanal 75, samt ett bildspel som uppdateras automatiskt efterhand som nya resultat, webbtv-inslag med mera läggs till på webbplatsen.

Kalender
I Axevallas kalender sammanställs alla tävlingsdagar och andra evenemang. På ett överskådligt sätt visas vad som är på gång och  vilka spelformer som erbjuds under de olika tävlingsdagarna.

Kolla in webbplatsen här: www.axevalla.se