A Lot Decorations


Den relativt unga grossisten inom present- och blomsterprodukter har skapat sig en framstående roll på den svenska marknaden med hjälp av framgångsrik e-handel.

A Lot Decorations erbjuder florister och dekoratörer ett stort urval av naturliga dekorationer, samt små fina detaljer som hjärtan & blommor i varierande materialslag. Mycket av sortimentet är säsongsbetonat och av unik egen design. Webbshopen som står direkt integrerad med företagets affärssystem gör det väldigt lätt för företaget att exponera hela sitt sortiment via webbshopen. Det har även avsevärt underlättat försäljningen av varor som inte har säsong just för tillfället.

I vår senast uppdatering har vi utvecklat sidan med ytterliggare smarta funktioner, däribland handel med hjälp av streckkods-läsare, automatisk nedladdning av högupplösta produktbilder vid beställning.
Webbshopens design är fortsatt responsiv, och anpassar sig efter enheten som används för att besöka sidan. Detta har starkt bidragit till ökad användning och försäljning, eftersom många av floristerna och dekoratörerna använder sig av surfplattor för att botanisera i sortimentet och lägga sina beställningar.

Besök webbplatsen:
www.alot.se