Sommarland


Det samarbete som Bravomedia och Skara Sommarland utvecklat under flera års tid har lett till att Bravomedia är en helhetsleverantör för Skara Sommarland när det gäller nöjesparkens välbesökta webbplats. 2014 lanserades den i en ny responsiv version.

Den nya webbplatsen som lanserats på försommaren 2012 och sedan kompletterades med responsiv design 2014 är helt och hållet baserad på Bravomedias arbete, vi har stått for koncept, layout och teknisk plattform i ett projekt som genomförts på ett mycket effektivt och bra sätt tillsammans med Skara Sommarlands marknadsavdelning.

I samband med plattformsbytet har vi dessutom infört en hel del nya funktioner på webbsidan med syftet att göra det enklare för potentiella parkbesökare att hitta information och attraktioner som är relevant för dom. För att möjliggöra detta har vi skapat en lättanvänd parkutforskare och en snabb, smart och smidig sökfunktion. Vi har kopplat parkutforskaren till sociala medier så att man kan dela med sig av sina våghalsigheter till via Facebook och Instagram.

Webbplatsen har tagits emot på bästa tänkbara sätt av Sommarlands supportrar på Facebook och internt inom organisationen. Vi tror och hoppas på ett fortsatt gott samarbete!

Du hittar webbplatsen här: www.sommarland.se