Hoist Group


Multinationell webshop med offertverktyg och integration mot affärssystemet Pyramid.

Hoist Group är en multinationell aktör som säljer tjänster och produkter till kunder som man framförallt hittar i hotell-, konferens-, och fastighetsbranschen.

Under året har företaget genomfört stora förbättringar, framförallt på logistiksidan - och som en del av detta har en helt ny webbshop lanserats. Med den nya webbshopen kan Hoist Group erbjuda ett anpassat urval ur sitt sortiment till de åtta olika länderna man nu är verksamma i.

Systemet är integrerat mot företagets affärssystem - Pyramid, och mot företagets logistikpartner för att säkerställa att allt flyter så snabbt och felfritt som möjligt.Den nya webbshopen har dessutom blivit ett verktyg för företagets säljare. Med hjälp av webbshopen kan snygga och korrekta offerter skapas av samtliga länders säljare. Säljarna och företagets ledning kan känna sig säkra på att de levererar korrekta offerter varje gång. Säljarna kan enkelt via systemet konvertera en offert till order, de behöver inte mata in någon extra information eller stansa in några ordrar manuellt, allt går med automatik!

Du hittar webbplatsen här: shop.hoistgroup.com