Dittsolskydd


Sveriges roligaste och enklaste plats för att köpa solskyddsprodukter? Bravomedia har tillverkat en e-handels plats för solskyddsprodukter - Dittsolskydd. Webbplatsen tar täten för branschen genom att på ett lekfullt och enkelt sätt ge besökarna möjlighet att köpa sitt eget solskydd.

Webbplatsen förenklar den ofta komplicerade processen med att mäta, köpa in och montera solskydd i form av markiser, balkongskydd, persienner och gardiner.

Se resultatet innan du handlar
Med hjälp av en flashapplikation kan besökarna direkt se hur deras markiser skulle kunna se ut på huset genom att laborera med takfärger, husfärger och markisvävar.

Konfigurera din markis med tydliga instruktioner
Den avancerade solskyddskonfiguratorn gör det möjligt att hålla sig inom de tekniska förutsättningar som finns - så att man kan vara säker på att man kan kombinera ihop en fungerande solskyddsslösning - hela tiden med det aktuella priset synligt under processen.

Betalningsmöjligheter
Dittsolskydd använder sig av kortbetalningar från betalväxeln Auriga. Det medför att man kan vara säker på att pengarna kommer in på kontot innan man påbörjar tillverkningen av de skräddarsydda markislösningarna. Kunderna erbjuds även betalning via Klarna.

Succén fortsätter
I samband med att webbplatsen fick ett nytt uppfräschat utseende våren 2011 lanserades även webbplatsen för danska och norska konsumenter.Du hittar webbplatsen här: www.dittsolskydd.se