GJ Maskin


GJ Maskin AB är ett privatägt fullserviceföretag som säljer produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. Kontor finns i Falköping, Skövde och Ulricehamn.

GJ Maskin är en av Skaraborgs ledande leverantörer av maskiner för skogsbruk, lantbruk, entreprenad och truckar. De är ett fullserviceföretag med sina kontor i Skövde, Falköping och Ulricehamn.
 
GJ Maskin och Bravomedia har haft en god relation under flera år. Bravomedia assisterar med produktion av trycksaker samt utformning och tekniskt arbete med webbplatsen gjmaskin.se.

Under våren 2012 gjordes en större renovering av webbplatsen som nu på ett ännu bättre sätt presenterar företagets stora produktflora och deras största och viktigaste resurs - den kompetenta och trevliga personalen.

Sidan ger snabbt tillgång till de olika huvudprodukt-kategorierna och visar en ständigt uppdaterad lista med det aktuella begagnat-sortimentet, integrerat med företagets affärssystem Orfala. Begagnat-sortimentet presenteras med en sök-funktion och man kan ta ut ett designat produktblad för de produkter man vill skriva ut för att läsa mer om i lugn och ro.GJ Maskin har även gjort sin webbplats tillgänglig för alla mobila enheter via en specialanpassad version som tar sitt innehåll från samma verktyg som GJ Maskin sköter sin webbplats med.

GJ Maskin använder vårt publiceringssytem, Bravoadmin, för att underhålla sin webbsida. Detta gör det enkelt för GJ Maskin att bla hålla kunder uppdaterade och lättare knyta nya kontakter.

Vi är väldigt stolta över den nya webbplatsen och hur den ger GJ Maskin möjlighet att på ett snyggt sätt visa upp det som de är som mest stolta och glada över.
 
Besök webbplatsen: www.gjmaskin.se